Acomp. d’adolescents (Fes-te Jove)

El projecte Fes-te Jove Sant Boi està emmarcat en la Plataforma d’Educació Social Salesiana de Sant Boi (PES Sant Boi), la finalitat de la qual és l’atenció als infants i joves, especialment els que es troben en una situació de major vulnerabilitat social, i a les seves famílies; i rep el suport del Departament de Benestar Social i Família.

Es tracta d’un servei destinat a donar suport als adolescents i joves en situació de risc amb la finalitat que puguin assolir progressivament la capacitat de gestionar les seves responsabilitats personals i socials.

I neix de la necessitat de flexibilitzar i adaptar el recursos existents a les necessitats i demandes dels joves d’entre 16 i 20 anys.

Tot i estar integrat amb la resta de serveis de la PES Sant Boi, es tracta d’un projecte diferent del Centre Obert i dels projectes de segona oportunitat educativa, però sí que en pot ser complementari, i en principi no té una finalitat única d’inserció laboral.

Per al seu desenvolupament és necessària la col·laboració amb altres serveis, recursos i entitats del territori com Serveis Socials, associacions juvenils, centres culturals i esportius, entitats socials i educatives,...

espacio 1

espacio 2

ESPACIO 3

Contacte

SALESIANS SANT JORDI - PES SANT BOI
C/Salvador Allende, 6 · 08830 Barcelona
Tel. 93 654 30 07 
pes.santboi@salesians.cat